Újdonságok

 

Elérhetőség:

Tel.: 06 30 7234 936

E-mail:

ankhkiado@gmail.com
kesmarkimester@gmail.com
info@ankhkiado.hu
kesmarki@ankhkiado.hu

 

 


Test-lélek szótár

Indiai akupresszúra

Nadi - jóga

Gyógyító kéztartások

Ájurvédikus asztrológia és marmapunktúra

Gyógyító testtartások  Rúna-jóga

 

 

ÚJDONSÁGOK

KÉSMÁRKI LÁSZLÓ:
TEST-LÉLEK SZÓTÁR

Méret:168x238 mm

Oldalak:360

Fogyasztói ár:5900 Ft

 

 

 

A gondolkodás új útját nyitja meg a Test-lélek szótár, amely közel 3300 betegség meghatározását, kórokát, tünetét, lelki, mentális és karmikus okait tárja fel nem az eddig megszokott asztrológiai módszer alapján. Nem a 12 archetípusnak, kozmikus létprincípiumnak, lételvnek megfelelő szerv-bolygó-tulajdonság analógiákat vizsgálja, hanem az egyes érzések, tulajdonságok, szándékok, gondolatok, karma-lenyomatok betegségekkel, testrészekkel való rezgéskapcsolatát. A könyv az érzések, betegségek, testrészek pontos rezgésszáma által mutatott összefüggések alapján készült.

KÉSMÁRKI LÁSZLÓ:
NADI-JÓGA  A GYÓGYÍTÓ PRÁNA

Méret:164x230 mm

Oldalak:232

Fogyasztói ár: 4000 Ft

 

 

A könyv a nadi-jógát, a kozmikus rezgések csatornáinak tudományát ismerteti meg a kedves olvasóval. Elsőként tárja fel a 72900 nadi (energiacsatorna) elhelyezkedését, és a 242 nadi valamennyi analógiáját. Foglalkozik a prána fajtáival, az éterikus test felépítésével, az életerőtest meridiánhálózatával, a csakrahálótesttel, az energiatest pránát felvevő pontjaival, a 85 testáramkörrel, a nadi-asztrológiával, a nadi-jóga gyógyító technikáival, a nadi-masszázzsal, a nadi-meditációval, a nadi mantrák és a légzés harmonizáló erejével.

KÉSMÁRKI LÁSZLÓ:
INDIAI AKUPRESSZÚRA  MARMAPRESSZÚRA ÉS MARMA-JÓGA

Méret:164x230

Oldalak:272

Fogyasztói ár: 4400 Ft

 

 

A könyv segítségével minden érdeklődő elsajátíthatja a 3000 éves indiai marma-terápia 134 eljárását, a pontok masszírozási technikáit, a marma-jóga energetizáló ászanáit, a marma-mantrák és gyógyító hangok alkalmazását, a szín- és nemeskőgyógyászat pontokat stimuláló módszereit, valamint megismerheti a marma-koncentráció és marma-meditáció szintjeit.

KÉSMÁRKI LÁSZLÓ:
ÁJURVÉDIKUS ASZTROLÓGIA ÉS MARMAPUNKTÚRA

Méret:164x230 mm

Oldalak:288

Fogyasztói ár:4800 Ft

 

 

A szerző feltárja a test létfontosságú energiapontjainak asztrológiai vonatkozásait, a bolygók, holdházak, csillagok marma pontokra gyakorolt hatását, az akupunktúrás pontoknál lerakódó, energiatorlaszt okozó, lelki és mentális mérgek természetét, valamint megismertet a pontok kezelési technikáival.
A könyv segítség a gyógyító művészetet folytatóknak és a betegeknek egyaránt, hiszen bemutatja a betegségek valamennyi égi (kozmikus, külső hatások által előidézett, lelki és mentális) és földi (testi, biokémiai, táplálkozásbeli, életmódbeli) okát, és azok megszüntetésének legősibb metódusait.

KÉSMÁRKI LÁSZLÓ:
GYÓGYÍTÓ KÉZTARTÁSOK

Méret:164x230 mm

Oldalak:200

Fogyasztói ár:3600 Ft

 

 

A mudrák csodálatos orvosságok, sok betegségben azonnali megkönnyebbülést, vagy végleges gyógyulást hoznak. A szerző közel 150 betegség testi, lelki és mentális okait tárja fel, miközben megadja azok oldásának – kéztartás, mantra, vizualizáció,légzésszabályozás, pozitív megerősítés általi – praxisát.

KÉSMÁRKI LÁSZLÓ:
GYÓGYÍTÓ TESTTARTÁSOK  RÚNA-JÓGA

Méret:164x230 mm

Oldalak:216

Fogyasztói ár:3800 Ft

 

 

A szerző a teljesség igényével mutatja be a rúnák élettani, pszichés és mentális tartalmait, miközben 700 betegségre javasol – a hagyományos medicinát kiegészítő – rúna-praxist, amely az öngyógyító folyamatok beindításának ősi, skandináv módszere.

A rúna-jóga minden más eljárásnál alkalmasabb fájdalomcsillapításra, elsősegélynyújtásra, a betegségek megelőzésére, a testi-lelki összhang megteremtésére, a feszültség oldására, a jó közérzet fokozására.

 

 

 
 

Copyright 2012 - ANKH KIADÓ - Powered by NykoDesign